Meistä:

 

Helmi on pienimuotoinen perheyritys, jossa teemme työtä suurella sydämellä ja asiakaslähtöisesti. Kaikki toimintamme perustuu asiakkaan kunnioittamiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Myös ympäristöasiat ovat sydäntä lähellä. Käytämme siivouksissa YL-essential oils -tuotteita, jotka ovat täysin myrkyttömiä ja siksi ihmis- ja ympäristöystävällisiä.


Rafaela Pohjansalo

Lähioitaja, geriatria (vanhustyö), sekä mielenterveys-ja päihdetyön osaamisalat

- Laillistettu hoitaja, erikoistuminen geriatriaan v.2007

- Mielenterveys- ja päihdetyön erikoistuminen v.2015

- Toiminut Suomessa useassa vanhainkodissa sekä monia vuosia päihde- ja mielenterveyskuntoutujien parissa.

- A-klinikalla työskennellessä kokemusta alkoholi- ja lääkevieroituksesta.

- Työskennellyt Invalidisäätiöllä kehitysvammaisten parissa, joten kokemus hoitotyöstä on varsin laaja-alaista.

- Myös lääkeluvat kunnossa.

- Suorittanut lääkelupien uusintatentit 2019 keväällä.

  

Harrastukset: lukeminen, yksinlaulu, meditointi, koirat, ratsastus, YL-eteeriset öljyt. Yleensäkin iloinen ja innokas elämänasenne ja nauru kuuluvat elämään.Neno Gojanovic


Suurisydäminen jokapaikan mies, joka hoitaa asiakkaiden kuljetuksia, kauppareissuja ja mitä vain. Nenon kanssa matkaat lääkäriin tai vaikka rannalle rentoutumaan. Myös kuljetukset kentälle ja kotiin onnistuvat. Nenolta hoituvat  myös pienet asunnon korjaukset ja kunnostukset.  Ns. firmamme talonmies.


Harrastukset: musiikki, perhe, koirat, pyöräily, YL-eteeriset öljyt. Luonnolliset elämänarvot kunniaan.


Perheeseemme kuuluu täällä 3 lasta ja 4 koiraa. Harrastamme ulkoilua ja yhdessäoloa. Olemme myös innokkaita eteeristen öljyjen käyttäjiä ja terveet elämäntavat kuuluvat arkeemme.

 Pyrimme valinnoillamme ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen. Olemme myös Luomu-ihmisiä. Peilaamme tätä kaikkea myös yrityksessämme.